
Nie tylko konfitura w pączku – róża w cukiernictwie 0
Konfitura z róży to składnik bardzo często wykorzystywany w cukiernictwie, a pączki z „różą” to klasyka słodkich wyrobów. Jednak sposobów jej wykorzystania jest znacznie więcej.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Konfitura z róży to składnik bardzo często wykorzystywany w cukiernictwie, a pączki z „różą” to klasyka słodkich wyrobów. Jednak sposobów jej wykorzystania jest znacznie więcej.
więcejNowinki technologiczne, popularne diety, produkty viralowo robiące furorę w mediach społecznościowych – to wszystko kształtuje branżę, wyznaczając trendy. Na co zatem warto postawić w nowym roku?
więcejFirma Firmenich po raz 11 ogłosiła Smak Roku. Tym razem jest to pitaja, czyli smoczy owoc. Pochodzący z meksyku owoc kaktusa koresponduje swoją kolorystyką i przesłaniem do Koloru Roku instytutu Pantone.
więcejTylko w ten weekend prenumerata, pakiety wydań 2022 oraz nasze wydania specjalne w znacznie niższych cenach! Zapraszamy na zakupy pełne wiedzy i inspiracji!
więcejOd pomysłu do projektu, a wreszcie jego realizacji minęło wiele lat. Po drodze pojawiały się kolejne niespodzianki i przeszkody – pandemia, lockdowny, wojna. Jednak marzenie o własnej cukierni było tak silne, że Dorota Zielenska-Stępień dopięła swego. I dziś prowadzi cukiernię.
więcejFascynuje Cię świat chleba na zakwasie? Wciąż jesteś głodny wiedzy i inspiracji piekarskich? Zapraszamy do lektury nowego wydania dedykowanego pieczywu - właśnie ruszyła przedsprzedaż!
więcejChoć Piekarnia i Cukiernia Rynek mieści się w niewielkim miasteczku, piecze chleby i ciasta na całkiem sporą skalę. Jej właścicielka Elwira Ogonowska wierzy, że tylko wprowadzając sezonowe nowości do oferty buduje stałe zainteresowanie i przyciąga nowych klientów.
więcej